Translate

dimecres, 21 d’octubre del 2015

en Matural comença Re Activa en els mons del turisme d'interior






Ens fa,  a tot l’equip que hi col·laborem,  molta il·lusió en iniciar aquest nou projecte dedicat al món del turisme rural, d’interior , pla i muntanya
Estem recollint els  atractius de una amplia i diversa oferta en un espai natural preparat per acollir aquest nou saló. Fira de Manresa té un palau firal cobert de 3.000 m2 , amb bones instal·lacions, fàcil aparcament i bona comunicació.
Veureu que per només 330 € + IVA ja podeu ser expositors amb un estand de 3 x 2 = 6m2.  És un estand fet en palets de fusta, sense mobiliari.

Aquesta proposta està pensada per que les cases rurals i proveïdors de serveis i productes relacionats  que vulguin participar puguin fer-ho soles o amb altres compartint un estand (diga’ns ho i us donarem solucions) 


la vostra participació en la fira,  us facilita donar a conèixer les vostres propostes , les novetats i els vostres productes i serveis a expositors i visitants, en la fira i “en el núvol”  

Matural us ofereix  uns preus molt bons i per tenir un gran numero de expositors i una oferta variada  relacionada amb el turisme d’interior , rural i de muntanya .


Salutacions cordials
Enric Brufau
Director Comercial Matural
Fira de Turisme Rural, d’interior  i de Muntanya TEl. 639 921 115

Visita el Facebook de Matural
EN  MATURAL expositors i visitants particulars i famílies , profesionals de un sector amb grans potencialitats per el creixement i millora ,  trobaran  propostes   i noves iniciatives com ara mAturAula  ... vols saber que és?
Vols participar en despertar el potencial del turisme de interior ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada